Zeepjes op maat

Een huwelijk, geboorte, evenement of als relatiegeschenk? Zeep is duurzaam, milieuvriendelijk, het ziet er mooi uit en is eigenlijk bruikbaar voor iedereen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Personaliseren

Wil je een naam of logo laten bedrukken in de zeep? Je kan een unieke stempel op maat laten maken. Deze krijg je meegeleverd bij je bestelling. De stempel is dan van jou en kan je daarna gebruiken voor bijvoorbeeld klei en deeg.

Ook kan je de zeep laten personaliseren d.m.v. een eenvoudig wikkeltje, eventueel in combinatie met een stempel. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Formaat

standaard stukken 6.5 x 7 x 2.5 cm

mini's 6.5 x 2.5 x 2.5 cm

De stukken worden met de hand gesneden en kunnen verschillen in gewicht en grootte.

Levertijd

De levertijd is ongeveer 8 weken dus bestel op tijd! De batches worden in kleine oplages met de hand gemaakt en op maat verzorgd. Omdat we werken met de "cold proces" methode hebben de zepen 4 tot 6 weken de tijd nodig om te rijpen. 

Ingrediënten

We maken gebruik van natuurlijke, biologische, en duurzaam geproduceerde ingrediënten, zoals kleien, kruiden, bloemen, etherische- en plantaardige oliën en boters. Deze worden met zorg uitgekozen. Zo maken we voor iedere opdracht een uniek en gepast zeepje.