Algemene-Voorwaarden

 

Algemene voorwaarden

Na het plaatsen van de bestelling bent u akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. Zie hieronder wat die precies inhouden.

 

Bedrijfsgegevens Simpel Zeep:

SimpelZeep                                                                                                                                  Markerichter 81     
7783 EK te Gramsbergen               
Telefoon: + 31 6 528 748 36        
E-mail: info@simpelzeep.nl
Website: www.simpelzeep.nl         
KvK-nr.: 77641361                                          
BTW: NL00321856B37       
IBAN: NL 13 INGB 0006 2024 51 

 

Bestelling en betaling

De producten op onze website zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Je kunt zonder extra kosten betalen via iDeal. Voor betalingen via Creditcard (VISA, American Express of Mastercard) geldt een toeslag, afhankelijk van de hoogte van het bedrag van de bestelling.


Is je bestelling en betaling gelukt? Dan volgt de bevestiging via e-mail. Neem na 1 werkdag contact met ons op via info@simpelzeep.nl als je geen bevestiging hebt ontvangen. De betaling moet uiterlijk binnen 4 dagen bij ons binnen zijn, is dat niet het geval dan annuleren we de bestelling.

Wanneer Simpel Zeep door welke omstandigheid dan ook de gehele bestelling niet in z’n geheel kan versturen, dan nemen we contact met je op over de precieze afhandeling van de bestelling.

 

Verzendbeleid

Voor de brievenbuspakketjes maken we gebruik van de service van Post.nl. Na het verzenden van je pakket ontvangt je een T&T-code waarmee je je pakket kunt volgen. 

Simpel Zeep kan niet aansprakelijk worden gesteld voor late levering en/of beschadiging aan de levering nadat de klant een T&T-code heeft ontvangen.

 

Standaard verzendkosten (incl. verpakking)

 

Verzendkosten                      Levertijd

Nederland  € 4,00                1 - 3 Werkdagen

Wij versturen de bestellingen op maandag t/m vrijdag. Bestel je op werkdagen voor 12:00 uur, dan verzenden we dezelfde dag. Doordat het nu erg druk is bij de post- en pakketbezorging kan het iets langer duren voordat je je bestelling in huis hebt.
 
Wanneer de bestelling te groot is voor de brievenbus of zwaarder is dan 2 kg, maken we gebruik van de pakketservice van Post.nl. Ook dan ontvang je een T&T-code waarmee je je pakket kun volgen. 

Simpel Zeep is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens het verzendproces.


Aansprakelijkheid

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; onze zepen en zeepbakjes zijn handgemaakt. Daar zijn we trots op en hieruit komt voort dat elke product uniek is en kan afwijken van eerder geleverde producten en van de foto’s op de website. 

Wij als Simpel Zeep kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor letsel, ziekte of andere schade voortvloeiend uit onjuist gebruik van de geleverde producten van Simpel Zeep.


Retourbeleid

Wanneer je om wat voor reden dan ook je bestelde producten wilt retourneren, dan kan dat. Dit dient te gebeuren door binnen 14 dagen na levering van het product een mail te sturen naar info@simpelzeep.nl met daarbij alle informatie over de bestelling. 

De retourzending kan verstuurd worden naar dit adres; Markerichter, 7773 GB te Gramsbergen. T.a.v. Simpel Zeep. 

De verzending van de goederen retour zijn voor uw eigen kosten, de manier van retourneren uw eigen keus. Na ontvangst controleert Simpel Zeep de inhoud en wanneer blijkt dat de producten in originele verpakking en ongeschonden binnen zijn, ontvangt u het bestelbedrag binnen 7 dagen op uw rekening.

 

Zepen die door speciaal voor u zijn gemaakt d.m.v. een stempel, kleur, geur, formaat en/of verpakking oftewel Zeep op Maat kunnen niet gerouteneerd worden. Hieronder gelden alle zepen die buiten ons reguliere assortiment vallen zoals in de webshop is weergegeven.

 

Wederverkoop

Geen enkel product van Simpel Zeep mag zonder expliciete toestemming van Simpel Zeep worden doorverkocht. 

 

Opvolging

Na een aankoop mogen we u eenmalig benaderen voor promotie doeleinden.

 

Copyright

 

Alle content op de website simpelzeep.nl mag zonder onze toestemming worden gebruikt door derden mits het enkel en alleen wordt gebruikt voor promotionele doeleinden van Simpel Zeep.


Vragen en opmerkingen

Mocht je naar aanleiding van deze Algemene Voorwaarden nog vragen hebben, stuur deze dan naar info@simpelzeep.nl


Eventuele zet-, typ- en drukfouten op deze website zijn voorbehouden.